Yük Kaldırma Ekipmanları
14.05.2018

Vinç Sistemleri Ve Yük Kaldırma Ekipmanları Nelerdir ?

 

Vinç sistemleri ve yük kaldırma ekipmanları isminden de belli olduğu gibi insan gücünün yetmediği yerde devreye girer. Genellikle depolama,fabrika, istifleme,  inşaat alanından  

Elektrikli zincirli Vinç kullanılır. Bu da ağır olan yükü artık yükümüz ağırlığı ne olursa olsun elektirikli vinçe geçirilip sabit herhangi bir tehlike yaratmayacak şekilde yükün kaldırılmasına yardımcı olur.

 

Transpalet ise çoğu depo alanlarında paletlerin kaldırılmasında bize kolaylık sağladığını söyleyebiliriz. Birden fazla kişi yerine bir kişinin Transpaleti kullanım sonucundan hem maliyet hemde zaman tasarrufu bize sağlamaktadır.

Kalıp Arabası istifleme ve depolama alanlarında paletler ile var olan yükü istediğimiz alana taşıyabilme özelliği sağlamaktadır. Kullanımı oldukça basit olan kalıp arabalarının birden fazla kişinin yapıcağı işleri tek bir kişi ile yapmaktadır.

 

Vinç Sistemleri Ve Yük Kaldırma Ekipmanları Hangi Alanlarda Kullanılır ?

 

Yani Vinç Sistemleri Ve Yük Kaldırma Ekipmanları bahsettiğimiz gibi depolama,istifleme,fabrikalar, inşaat alanında insan gücünün yetmediği her yerde bize zaman ve maliyet tasarrufu sağlamaktadır..

 

Vinç Sistemleri Ve Yük Kaldırma Ekipman Çeşitleri

 

Sabit Askılı Vinç

Monoray Vinç

Pergel Vinç

Portal Vinç

Alçak Tavan Vinç

Manuel İstifleme Makinası

Hidrolik Yük Asansörü

Manyetik Mıknatıs

Halatlı Vinç

Transpalet

Çift Kiriş Gezer Köprü Vinç

Tek Kiriş Gezer Köprü Vinç

 


Yük Kaldırma Ekipmanları ve Fiyatları

 

Aydinel Makina Vinç Sistemleri ve Yük Kaldırma Ekipmanları olaraktan iş potansiyelini arttırmak ve tüm işlerimizi basite indirgemek amacıyla yapmış olduğumuz ürünlerin fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için seçtiğiniz ürünü müşteri temsilcimize bildirerek fiyat teklifi ve gereken tüm destekleri alabilirsiniz.Bizlere ulşamak için mail yolunu,canlı destek sistemini veya iletişim kısmında bulunan numaradan bizlere ulaşabilirsiniz.Siz değerli müşterilerimize hizmet vermek bizleri mutlu etmektedir.