Çelik Halatlar
05.10.2018

Özel materyal malzemesi sayesinde güçlü bir mukavemet sağlayan çelik halat çeşitleri, günümüzde farklı ağırlıkların yükleme ve indirme işlemlerinde güvenle değerlendirilmektedir. Çalışma esnasında dönmelere karşı ayrı bir dayanıklılık sağlayan bu halatlar, aynı zamanda korozyona karşı yüksek bir dayanım göstermektedir. Çarpma ve aşınma dirençleri konusunda ise kullanılan alana bağlı olarak işlerin güvenle tamamlanmasına fırsat vermektedir. Daha çok geniş vinç halati olarak da kullanılan bu ürün, kaliteli malzeme yapısı sayesinde uzun yıllar değerlendirilebilir.

 

 Rahat Kullanım İmkanı

 

            Farklı tonlardaki ürünleri rahatlıkla taşınmasına olanak tanıyan caraskal teli, sunduğu mukavemet konusunda tüm farklı darbelere karşı ayrı bir kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Kullanıma başlamadan önce 1 ya da 2 saat süresince boşta tutulması, telin yerine daha sağlam oturmasına olanak verir. Kullanılacak yere göre bağlantı bölümleri mutlaka dikkatli bir şekilde incelenmeli ve buna göre bağlama işlemi gerçekleştirilmelidir. Özellikle kısa boylu çelik halat çeşitlerinde bu durum daha çok ön plana çıkarılmalıdır. Kullanım öncesi ve sonrası adına mutlaka talimatlara uyulmalı, nasıl uygulanması konusunda tüm şartnamedeki maddeler göz önünde bulundurularak değerlendirilmelidir.

 

 Çok Uygun Fiyatlarla Farklı Özelliklerine Göre Çelik Halatlar

 

 

            Uluslararası standartlara bağlı kalınarak profesyonel bir hizmet çatısı altında üretimleri gerçekleştirilen vinç halati, bu sayede uzun yıllar kullanım imkanını da sunmaktadır. Tüm kalite standartlarına uygun olarak ve şartnameye göre tasarımları gerçekleştirilen caraskal teli, özelliklerine bağlı olarak çok uygun fiyatlarla elde edilebilir.