Transpalet
09.10.2018

 

 

            Akülü ya da insan gücüyle çalışma gösteren araçlara transpalet denir. Yere paralel olarak tasarımı gerçekleştirilmiş bu ürün, farklı yüklerin ağırlıklarına bağlı olarak hidrolik pompa aracılığı ile rahatça taşınmasına olanağı tanımaktadır. Özellikle farklı yönlere kolaylıkla hareket ettirme avantajı sayesinde bu manuel transpalet çeşitleri, hareket yeteneğini kısıtlamadan kolaylıkla çalışma imkanı sağlamaktadır. İnce ve uzun model yapısı özellikle dar alanlarda daha kolay ve hızlı bir taşıma imkanı sunar.

 

 Farklı Alanlara Göre Değişik Özelliklerine Bağlı Olarak Transpalet Modelleri

 

            Değişik iş grupları için güven içerisinde kullanım gösteren bu taşıma ürünleri, el portifi olarak da bilinmektedir. Kısa ya da uzun transpalet ya da özel makaslı modelleri arasından bir seçim şansını sunuyor. Canlı yük taşıma aracı olarak özellikle akülü transpalet modelleri değerlendirilmektedir. Terazili transpalet seçenekleri ile ileriye doğru değil, çekme işlemi doğrultusunda değerlendirilmektedir. Özel hidrolik pompa sistemi sayesinde herhangi bir zorluk yaşanmadan rahatlıkla farklı yönlere hareket olanağı sunar. Tabii tonajına ve aynı zamanda çok ani manevralara dikkat edilmelidir. Güçlü bir taşıma kapasitesine sahip olsa dahi, belirlenmiş tonaj aşılmadan çalışmalar gün içerisinde yürütülmelidir.

 

 Güven İçerisinde Ve Kolaylıkla Kullanım İmkanı

 

            Kolay ve hızlı bir şekilde ağır metal yerleri güvenle taşıma imkanı sağlayan manuel transpalet çeşitleri, geniş depo alanlarında ve atölyelerde büyük bir rahatlık sunmaktadır. Aynı zamanda bu el portifi çeşitleri çok uygun fiyatlar eşliğinde satın alınarak, kaliteli malzeme yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir.